Amazing View Bungalows Curacao     
onze auto's
little
onze all-in prijzen
jeeps
nog info nodig ? - boeken
go to mainpage
 

 

Bon Bini of Van harte welkom bij Amazing View Bungalows Curacao!

Onze comfortabele eco-lodges bevinden zich in het midden van Curacao. De charmante bungalows zijn verspreid gebouwd op een terrein van meer dan 10.000m2. Bij de aanleg van ons mini-resort hebben we veel aandacht besteed aan de natuur en de privacy van de gasten. De 1- en 2-slaapkamer bungalows zijn opgetrokken uit milieuvriendelijk hout en alle apparatuur is energie-zuinig.
Midden in de natuur, tussen de vele mooie tropische bloemen en fel gekleurde vogels. Genietend van een panoramisch uitzicht over de zoutpannen, heuvels en zee.
Onze bungalows hebben elk een prive-jacuzzi, Wifi, TV, airco, BBQ, wasmachine, kluis, parking naast de deur, grote ijskast met afz. diepvriezer, warm water, prive-tuin, ....

Extra service / faciliteiten / ligging
Wij bieden veel meer dan enkel een verblijfplaats. Voor een stressloze vakantie bieden wij:
- gratis transfer van en naar de luchthaven
- geen extra kosten bij een late check-out
- gratis welkomstpakket met fris, ontbijt, koffie en thee
- Er ligt een mapje met alle nodige informatie om uw vakantie tot een succes te maken.

Locatie
Amazing View Bungalows ligt vlakbij het dorpje Willebrordus. Door de hoogte waait er steeds een verkoelend briesje en kan je genieten van mooie vergezichten. Het is ongeveer 15 minuutjes rijden tot Willemstad en enkele minuten tot PortoMarie, DaaiBooibaai en Cas Abou. Een supermarkt, warme bakker, apotheker, restaurants zijn ook bereikbaar in 5 minuten rijden.

   
updated 23/08/2018                         © copyright Amazing View bungalows Curacao BV